Profielfoto

Linda Hogendoorn - Dierenarts

Linda Hogendoorn is de middelste uit het nest van totaal 6 dochters die zijn opgegroeid boven, naast en veelal in de praktijk van haar ouders. Vanaf kleins af aan heeft ze het vak bij haar ouders mogen afkijken, en mogen assisteren. De oprichting van haar eigen praktijk heeft haar de mogelijkheid gegeven om een persoonlijke invulling te geven aan de diergeneeskundige zorg. De liefde voor dieren en de uitdaging om veel voor dieren en eigenaren te kunnen betekenen maakt haar werk als dierenarts van enorme betekenis!

 

 

Romy van Schie - Dierenartsassistente

Romy is 25 jaar en al van kleins af aan al gek op dieren. Vroeger, toen Linda en Romy nog buurmeisjes waren, fantaseerde ze al hoe het zou zijn om later samen te werken in de praktijk. Ontzettend gaaf dat dit uiteindelijk werkelijkheid is geworden! Augustus 2017 heeft ze de opleiding tot dierenartsassistente afgerond, en heeft ze een vast plekje binnen de praktijk gekregen.

Schermafbeelding 2020-10-03 om 13.58.19
schermafbeelding-2016-10-09-om-20-32-38

René Bunnik

René is de trotse mede-oprichter van Dierenkliniek Oostland, en  is met veel enthousiasme betrokken bij de aansturing van de praktijk. Tijdens de afwezigheid van de assistentes biedt hij soms een ondersteunende functie in de spreekkamer.

 

foto-eden-sylvana-de-bruin-fotografie-vi-groot-formaat
DSC_0826
Eden de Berg II
René en Noa