Profielfoto

Linda Hogendoorn - Dierenarts

Linda Hogendoorn is de middelste uit het nest van totaal 6 dochters die zijn opgegroeid boven, naast en veelal in de praktijk van haar ouders. Vanaf kleins af aan heeft ze het vak bij haar ouders mogen afkijken, en mogen assisteren. De oprichting van haar eigen praktijk heeft haar de mogelijkheid gegeven om een persoonlijke invulling te geven aan de diergeneeskundige zorg. De liefde voor dieren en de uitdaging om veel voor dieren en eigenaren te kunnen betekenen maakt haar werk als dierenarts van enorme betekenis!

 

 

Ilonka Wahl - Dierenarts

Ook Ilonka deelt net als Linda ‘dezelfde roots’ en is samen met haar zus opgegroeid in een dierenartsgezin, waarin haar ouders altijd samen een praktijk voerden. Ze heeft net als haar zus de opleiding diergeneeskunde afgerond en heeft sinds augustus 2020 het huidige team versterkt. Ilonka combineert het werk met een adviserende rol buiten de praktijk, en is om die reden alleen op dinsdag en donderdag aanwezig in de praktijk. Met haar inzet en enthousiasme voor het vak hoopt ze voor vele in de praktijk van betekenis te mogen zijn.

Schermafbeelding 2020-10-03 om 13.56.21
Schermafbeelding 2020-10-03 om 13.58.19

Romy van Schie - Dierenartsassistente

Romy is 21 jaar en al van kleins af aan al gek op dieren. Vroeger, toen Linda en Romy nog buurmeisjes waren, fantaseerde ze al hoe het zou zijn om later samen te werken in de praktijk. Ontzettend gaaf dat dit uiteindelijk werkelijkheid is geworden! Augustus 2017 heeft ze de opleiding tot dierenartsassistente afgerond, en heeft ze een vast plekje binnen de praktijk gekregen.

René Bunnik

René is de trotse mede-oprichter van Dierenkliniek Oostland, en  is met veel enthousiasme betrokken bij de aansturing van de praktijk. Sinds een aantal jaar is hij verknocht aan dogsurvival wedstrijden met de hond Noa. Ook heeft hij een voorliefde voor alles wat hinnikt, spint of kakelt.

 

 

schermafbeelding-2016-10-09-om-20-32-38
20180403_192715

Linda Bloem - Dierenartsassistente

Linda is 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Al sinds 2005 is ze werkzaam in de dierenbranche. In 2018 heeft ze voor zichzelf eindelijk de stap genomen om een opleiding te volgen voor dierenartsassistente. Werken in een dierenkliniek was voor haar een lang gekoesterde droom. Dieren zijn dan ook haar passie, en dat is altijd al zo geweest. Waar ze kan helpen, biedt ze een helpende hand, niets is haar te gek.  Ze heeft vooral een grote liefde voor de Brits Korthaar. Af en toe heeft ze een nestje, en gaat ook naar shows waar zij volop van geniet. Thuis heeft ze daarnaast twee Franse Bulldogs. Dinsdagavond is Linda werkzaam in de praktijk.

Mike Kaptein - Paraveterinair

Mike is sinds augustus dit jaar afgestudeerd Paraveterinair en volgt nu de opleiding tot (dieren)fysiotherapeut. Sinds oktober is hij op maandag en woensdagavond werkzaam in de praktijk. Mike deelt al van kleins af aan de passie voor dieren, en is vastberaden hier in de toekomst verder mee aan de slag te kunnen gaan. Misschien zelfs als dierenarts..! Hij is trotse eigenaar van de Duitste staande Joy, en heeft een grote passie voor de paardensport.

 

 

Schermafbeelding 2020-10-03 om 14.01.36
foto-eden-sylvana-de-bruin-fotografie-vi-groot-formaat
DSC_0826
Eden de Berg II
René en Noa