Profielfoto

Linda Hogendoorn - Dierenarts

Linda Hogendoorn is de middelste uit het nest van totaal 6 dochters die zijn opgegroeid boven, naast en veelal in de praktijk van haar ouders. Vanaf kleins af aan heeft ze het vak bij haar ouders mogen afkijken, en mogen assisteren. De oprichting van haar eigen praktijk heeft haar de mogelijkheid gegeven om een persoonlijke invulling te geven aan de diergeneeskundige zorg. De liefde voor dieren en de uitdaging om veel voor dieren en eigenaren te kunnen betekenen maakt haar werk als dierenarts van enorme betekenis!

 

 

Romy van Schie - Dierenartsassistente

Romy is 24 jaar en al van kleins af aan al gek op dieren. Vroeger, toen Linda en Romy nog buurmeisjes waren, fantaseerde ze al hoe het zou zijn om later samen te werken in de praktijk. Ontzettend gaaf dat dit uiteindelijk werkelijkheid is geworden! Augustus 2017 heeft ze de opleiding tot dierenartsassistente afgerond, en heeft ze een vast plekje binnen de praktijk gekregen.

Schermafbeelding 2020-10-03 om 13.58.19
Helmie van Lith

Helmie van Lith - Waarnemend Dierenarts

Helmie van Lith zal Linda vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof.  

Haar eerste schrijfopdracht op de basisschool luidde: “Ik word dierenarts” en zo geschiedde. In 2011 is zij afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren en sinds 2014 is zij als ZZP-er verder gegaan. Ze werkt in ongeveer 13 praktijken per jaar in de directe omgeving van haar woonplaats Zevenhuizen. De afwisseling bevalt haar prima en ze ziet zo veel verschillende takken van de diergeneeskunde. Haar bijzondere interesses liggen bij de chirurgie en de konijnen geneeskunde. Zo is zij al acht jaar betrokken bij de werkgroep konijn van de voormalige GGG en is ze hier vijf jaar voorzitter van geweest. Ze hoopt u en uw huisdier snel te mogen begroeten!

 

 

Schermafbeelding 2020-10-03 om 14.01.36

Mike Kaptein - Paraveterinair

Mike is sinds augustus 2020 afgestudeerd Paraveterinair en volgt nu de opleiding tot (dieren)fysiotherapeut. Sinds oktober 2020 is hij op maandag en woensdagavond werkzaam in de praktijk. Mike deelt al van kleins af aan de passie voor dieren, en is vastberaden hier in de toekomst verder mee aan de slag te kunnen gaan. Misschien zelfs als dierenarts..! Hij is trotse eigenaar van de Duitste staande Joy, en heeft een grote passie voor de paardensport.

 

 

René Bunnik

René is de trotse mede-oprichter van Dierenkliniek Oostland, en  is met veel enthousiasme betrokken bij de aansturing van de praktijk. Tijdens de afwezigheid van de assistentes biedt hij soms een ondersteunende functie in de spreekkamer.

 

schermafbeelding-2016-10-09-om-20-32-38
foto-eden-sylvana-de-bruin-fotografie-vi-groot-formaat
DSC_0826
Eden de Berg II
René en Noa